Fondue & Grillretter

Alle retter er beregnet på minst to personer og lages ved bord.
Pris er per person.

All menus for minimum two people. Boiled or grilled at the table. Price is per person.
51.Kaisen chiri nabe
Sesongens skalldyr, fiskfilet og grøønsaker i chilisaus.
Season's shellfish, fish fillet and vegetables in chilisauce.
(p.p) 238,-
52.Suki yaki
Skiver av entrecote med grønnsaker i suki-yaki saus.
Beef fillet with vegetables in sukiyaki.
(p.p) 258,-
53.Shabu shabu
Skiver av entrecote med grønnsaker i katsuo-dashi. Serveres med gomatare & ponzu.
Beef fillet with vegetables in katsuo-dashi. Served with gomadare & ponzu.
(p.p) 258,-
54.Bulgogi (storfe)
Marinert entrecote
Serveres med salatblad, hvitløk, chili, soyapaste og 3 sideretter.
Marinated beef served with salad, garlic, chilli, soybean paste and 3 side dishes.
(p.p) 278,-
55.Bulgogi (svinekjøtt eller kylling)
Marinert svinekjøtt eller kyllig. Serveres med salatblad, hvitløk, chili, soyapaste og 3 sideretter.
Marinated pork or chicken served with salad, garlic, chilli, soybean paste and 3 side dishes.
(p.p) 229,-
Ekstra kjøtt
Extra meat
100,-
Ekstra salat eller kimchi
Extra salad or kimchi
30,-
Ekstra ris
Extra rice
15,-
Eda mame
45,-