Forretter

01.Sushi
Syv rå fiskefileter på riskuler.
4 pieces nigiri & 3 maki sushi.
95,-
02.Sashimi
Forskjellig rå fersk fisk skiver og skalldyr på strimlede grønnsaker.
Slices of fresh raw fish and shellfish.
125,-
03.Vårruller
2 stk vårruller fylt med storfekjøtt, kylling og grønnsaker.
2 pieces of spring rolls stuffed with beef, chicken and vegetables.
65,-
04.Peking suppe
Kylling og grønnsaker i kinesisk sur og sterk suppe.
Sour and spicy Chinese soup with chicken and vegetables.
65,-
05.Yaki-gyoza
Innbakt pasta med hakket kjøtt og grønnsaker.
Dumplings with mixed meat and vegetables.
72,-
06.Tempura
Fritert scampi og grønnsaker.
Fried scampi and vegetables.
75,-
07.Batayaki
Grillet kamskjell, scampi med smør og hvitløk.
Grilled scallops and scampi with garlic butter.
125,-
08.Gyu tataki
Lett grillet indrefilet med hvitløk.
Slightly grilled tenderloin of beef with garlic.
125,-
09.Kuzira Yukhe
Marinert rå hvalkjøtt med soya, sesam og hvitløk.
Marinated raw meat of whale with soya, sesam and garlic.
95,-