Pris er per person.
All menus for minimum two people. Boiled or grilled at the table. Price is per person.
51. | Kaisen chiri nabe Sesongens skalldyr, fiskfilet og grøønsaker i chilisaus. Season's shellfish, fish fillet and vegetables in chilisauce. | (p.p) 339,- |
52. | Suki yaki Skiver av entrecote med grønnsaker i suki-yaki saus. Beef fillet with vegetables in sukiyaki. | (p.p) 339,- |
53. | Shabu shabu Skiver av entrecote med grønnsaker i katsuo-dashi. Serveres med gomatare & ponzu. Beef fillet with vegetables in katsuo-dashi. Served with gomadare & ponzu. | (p.p) 339,- |
54. | Bulgogi (storfe) Marinert entrecote Serveres med salatblad, hvitløk, chili, soyapaste og 3 sideretter. Marinated beef served with salad, garlic, chilli, soybean paste and 3 side dishes. | (p.p) 359,- |
55. | Bulgogi (svinekjøtt eller kylling) Marinert svinekjøtt eller kyllig. Serveres med salatblad, hvitløk, chili, soyapaste og 3 sideretter. Marinated pork or chicken served with salad, garlic, chilli, soybean paste and 3 side dishes. | (p.p) 329,- |
Ekstra kjøtt Extra meat | 250,- | |
Ekstra salat eller kimchi Extra salad or kimchi | 50,- | |
Ekstra ris Extra rice | 30,- | |
Eda mame | 60,- |